FAN!

Hade skrivit ett jättelångt inlägg så kom jag åt med handen på musplattan o på en millisekund hade den markerat mer är 2/3 av texten o raderat den!! Blev förbannad o tog bort allt. Så detta är vad som bli idag :@


Så va man ledig

Dagen har spenderats städandes. Tömde det sista i lgh, inte helt utan krångel. Men vad mer kan man vänta sig av mig o Elin ;) Det jävla badrumsskåpet satt som berg, vi fick loss en skruv men när det kom till den andra va det tvärstopp. Va göra? Skåpet hängde ju i bara en skruv, spegeldörrar inbjuder inte riktigt till att låta det hänga så. Sprang ner till grannen o tänkte att han säkert kunde hjälpa oss, men han undrade säkert vad det va för tattare som stod utanför dörren o öppnade inte. Fick ringt en av Dennis polare o beklagade oss lite o frågade om han möjligtvis hade lite verktyg hemma o om han inte hade lust att komma o demonstrera dom för oss. Jodå det kunde han allt. Inget lätt jobb för honom efter att vi hade föstört gängorna i skruven :o, men han fick loss det iaf. Det tackar vi för :)
Sen tog vi på oss den sista städningen oxå, tänkte det är ju inte så mkt bara fönstrena och golven... men det tog fan tid. Va inte lätt att få rent. Jag hoppas det blir godkänt iaf.
Nu är det lika rörigt i min hall igen iaf, drygt som fan... o kommer nog va så ett tag nu eftersom det är grejer som behöver skruvas upp o min privata uppskruvare (pappa) åker till Thailand i 5 veckor i morgon. :s

Jäjä måste fixa bilen oxå, papprena har kommit men vet inte vart jag ska lämna in den än.

Idag är humöret bra iaf, det känns bra :)

En vanlig dag

Känner mig låg. Va rätt hyfsat när jag vakna, sen började det komma tillbaka igen. Tomhetskänslan. Jäjä blir nog bra. Sov som en gud på sömntabletterna, vaknade utvilad o kände mig som en ny människa. Men det va igår det, nu har jag jobbat igen och har 2 nätter kvar.

Blev pissigt sur i fredags när vi eg skulle åkt o kolla på cykeln, men det slutade med en helt obefogad utskällning ist. Som vanligt.

Hehe min pappa la upp en roligt kort på min älskling på fb för ett par dagar sen, va bara tvungen att spara kortet

Hon ser dock lite tanig ut... men kanske inte så konstigt när man sträcker ut sig så för att nå gosakerna :)
Har blivit stammis på Paulas bildblogg o får sjukt stor lust att verkligen sätta igång med Cissi oxå metrobloggen.se/dizafiza

Jä får se va energin räcker till.

Dax att äta o sen åka o hämta Elin o sen jobba.

Akta så inte rullatorn blir stulen!

Jag va in på apoteket förut för att hämta ut medicin, såklart, när en tant stannade vid dörrarna o tittade på mig o tittade ut o tittade på mig o tittade ut. Så utbrister hon - Är det din rullator som står där ute?
Att inte jag trillade av stolen! Hahaha.
Nej svarade jag, kunde ju inte dissa tanten.
-Hmm den kan ju bli stulen när den står där ute, är du säker på att det inte är din rullator?
Hahaha jaa nej det är inte min, sen va det min tur i kassan.
Kompisen i telefonen höll på att dö av skratt, va ju sådär lagom lätt att hålla sig :D
Ja herregud det går bara utför.
   min rullator... *mummel

Va förövrigt på vårdcetralen i fm o pratade om mina sömnproblem. Visst jag jobbar natt men är ändå inte riktigt normalt att sova så dåligt som jag gör. Depretions symptomen jag känt av det sista kopplade läkaren oxå ihop med sömnproblemen. precis som jag oxå gjort. Ska äta Atarax nu de dagar jag är ledig i 2 veckor o sen ska han ringa mig o kolla hur det går, har det inte blivit bätte är det troligen en depression ändå. Hoppas verkligen att sömnen löser det.

Skulle iväg o kollat hojen idag, men kära han som skulle följa med har inte ens startat sin mobil än så det blir nog inget. Blir lite grinig när folk gör så, vill man inte kan man säga det ist för att hålla sig undan.

Jäjä får tänka på rullatorinsidenten så blir jag på lite bättre humör ;)

Nu va det tömt

bara lite skit kvar som ska köras till tippen, sen några grejer kvar i lägenheten som ska skruvas ner. Men fy faaan säger jag bara, jag ska ALDRIG flytta igen! Jag är helt slut i hela kroppen, fick tom nästan astmaanfall... som att andas genom ett sugrör o bara brände i bröstet. Jäjä nu är förrådet här uppe helt fullpackat, någon i huset har ju varit så snäll o tagit mitt förråd så jag fick nöja mig med ett mindre... antagligen därför dom inte tog det själva. Irriterande.
Nu skriker magen efter mat men kroppen orkar inte röra sig, hmm hur löser man detta??

I morgon skulle jag kollat på mc men han som skulle med mig ringde förut o sa att vi kanske skulle strunta i det. Dels så va det snö o sen va han inte så jättesugen på att åka o kolla på en hoj så långt bort om man kanske ändå inte skulle köpa den. Jäjä. Förstår väl honom lite, men va fan man måste ju kolla runt oxå o se hur utbudet ser ut. Men han är allmänt off bara oxå, skulle jag oxå va om mitt liv såg ut så. Jävla varsel överallt. Sen försov han sig till en jobbintervju idag när han jobbat natten så dom tackade för sig direkt utan att ens träffa honom. Ibland ska bara allt gå emot en. Tycker synd om honom faktiskt, alla kan försova sig, så jävla typiskt att det skulle bli just idag.
Jag ska nog inte klaga så mkt på mitt jobb, ska nog bara bita ihop o se glad ut för att jag ens har ett jobb. Outbildad o närmare 30 hur attraktiv kan man va på dagens arbetsmarknad då??

Natten är över, bara två kvar

I natt gick det bra faktiskt trots 20 fasta besök som vi nu har på 2listan. Vissa grupper är bättre än andra så är det bara. Har vårdtagarna SoL så går det att rucka lite på tiderna så det blir mer humant för oss, alla har inte insett det. Visst att man ska ha brukarperspektiv men va fan man ska orka med att jobba oxå. Hellre såhär än sjukskrivningar. Det är verkligen inte så att det är någon som lider av tidsändringarna, hade det varit så så hade vi inte ruckat på dom. Den gruppen jag jobbar med i morgon dock de är helt tidsbundna, vilket kommer innebära i princip 10 timmar farandes fram o tillbaka utan knappt tid för matuppehåll. Det funkar inte för mig. När arbetsbelastninge är så hög som den är måste man kompromissa, det är lätt för dem som bara gör 69% att köra på men vi som gör nästan 100... det går inte.
LASS besöken har sina fasta tider SoL som sagt är annorlunda. Läs lagen.

Helvetes jävla pissjobb

Då va det dax igen. Är så jävla trött på detta helvetes jobbet just nu. Känns helt ärligt som att en sjukskrivning inte är långt borta.

Helvetes jävla pissjobb

Då va det dax igen. Är så jävla trött på detta helvetes jobbet just nu. Känns helt ärligt som att en sjukskrivning inte är långt borta.

Svar till anonym

är för övrigt lite trött på anonyma kommenterare...

"plåtskador" menade allmänna skador på cykeln så som om man skulle råka lägga den eller dyl.

Försäkring

Kollade upp försäkring på Folksam nu, om cykeln står på mig o jag tar en vanlig helförsäkring så jag kan ställa av den så skulle det gå på 1743/månad. Tar man ist en åretrunt försäkring ligger den på 1043/månad. Enligt mig då är det ju bättre med en vanlig för så många månader har man den inte påställd... halvförsäkring är nog inget att tänka på eftersom det inte äcker plåtskador osv om det är jag som orsakat det. Risken finns ju... :p
Men hmm jaa... ska bli kul att titta på den, men ska nog tänka lver lite ändå om det kanske är en för stor hoj för lilla mig. En sport/touring är ju dessutom betydligt billigare att försäkra, men dock är dom inte lika snygga...

Jag är för trött!

Orkar ingenting, har massa måsten men ingen motivation. Känner mig helt rastlös o uttråkad men ändå vill jag inte göra något.
Nu är det bokat på fredag ska vi kolla på cykeln :) Hmm men vi får se hur det blir, den är ju rätt dyr att äga om man säger så... måste lura lite.

Maskeraddax!

Nu är det snart dax för maskerad. En kompis fyller år o ska ha superhjälte tema på festen :) Men va fan ska man klä ut sig till?? Utbudet känns ganska litet, iaf för en som inte har koll på sina superhjältar. Vill inte lägga för mkt pengar på en dräkt heller, är lite snål... men det kan bero på att jag har 3 dräktet liggandes i garderoben redan, men inge med superhjältetema dessvärre. Jaja får lura lite är ju 2 veckor kvar :)

Den fannas kvar!

Wohoo ringde på hojen förut o den fanns kvar! Fick tag på en kompis som ska med mig o kolla på den oxå, men vi kan inte förän på fredag för vi jobbar natt nästan hela veckan båda två. Hoppas hoppas hoppas den finns kvar tills dess!


Hoppas hoppas hoppas

verkligen att denna finns kvar! Jag bara måste ha den! Har kollat massor o så nu idag dyker denna upp!



29000:-

Happy fucking valentine

Jävla dag, den borde anmälas till DO. Hur kan man göra en "högtidsdag" för par?? Tänk på oss ensama. Bara för det ska jag enbart sitta hemma idag o svulla i min ensamhet. Tom tv tablån är mot mig idag, nästan bara romantiska komedier! Nu sitterjag här, har ordnat mys med ljus o godis... har tom hällt upp det i skålar! Ska kolla Döda poeters sällskap nu.
Känner man sig inte ensam innan så gör man det fan i mig efter en sån här dag.



Såhär kommer HELA kvällen spenderas. Notera sällskapet.
Tack o hej

Stressfläckar

Nu har det varit så jävla mkt ett tag så jag har fått en stressfläck på benet :( Va ganska längesen jag hade stressfläckar sist, hoppas verkligen inte att jag får fler nu. Går väl an så länge de sitter på benet o inte som sist då jag fick i ansiktet. Jäjä lösning är förhoppningsvis på väg.

Det är underbart väder ute, men tror det är grisigt kallt.... men kläder för väder löser det :)
Har blivit inspirerad av Paula, Dizas matte, att börja vikt träna med Cissi :) Ska åka till Grästorp o hämta hennes väska sen när lönen kommer kolla på en sele. Är även en annan kompis som börjat prata om drag med sin bulle kan ha fått inspiration från honom med ;) Önsketänkande vore väl att man kanske kunde träna lite ihop... alltid roligare när man är fler än en

Måste lägga upp ett kort jag tog på min lilla gris oxå :)



Haha skrutten då
                               (väldigt snyggt oxå med trosorna på elementet i bakgrunden :P)

Stackars min lilla bil!

När vi gick av i söndags morse hände det något väldigt tråkigt. Sköterska skulle åka hem lite före oss o vi stod o röka o prata skit som vanligt. Min bil va parkerad snett bakom sköterskans men när hon börjar backa så hör vi alla ett väldigt konstigt oroväckande ljud. Vi vänder oss om o kollar mot bilarna o ser att sköterska "sitter fast", det tar ett tag innan det kopplar att det va i MIN BIL hon satt fast. Jag utbrister - Men, vad gööör hon?? Varvid hon bara fortsätter trycka mot min bil. Jag hojtar - MIN BIIIL! o springer fram o ropar o vinkar. Då kör hon fram lite O TAR SATS O BACKAR IN I MIN BIL IGEN! Herregud! Min stackars stackars bil. Alla står som förstummade o bara tittar med hakorna nere vid knäna. Till sist stannar hon o öppnar dörren o frågar om hon kört på något! JAAA min BIIIL! Sa jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Hon drar sig loss eftersom hon kilat fast sin bakända i mitt hjulhus. Hmm skaderapport o grejer, men hon tog ju på sig allt så jaa.... men tråkigt som fan ändå. Min bil är min pärla.



Så ser det ut, syns ganska dåligt, är intryckt fram till lycktan oxå o repigt o skit :( Verkar som det behöver göras en framvagnsinställning oxå, lr va det va kompisen sa att det hette. Eftersom den vibrerar o går lite konstigt efter detta missöde.

Smutsig är den oxå, men jag skyller på vädre ;)

Vänta vänta vänta lite till

så känns det nu, väntar o väntar o väntar. Vet inte på vad bara.
En sak jag väntade på va tatueringen som skulle göras på måndag, men han hade inte fått nålarna än så jag får vänta lite till... Hade vart väldigt skönt att fått den gjort NU. Inte bara för att utan för att kroppen skulle fått utsöndra lite adrenalin o det behöver den just nu känner jag... adrenalin o endorfiner, det är vad som boostas ut när man gör en tatuering eller piercing. En skön känsla.

Denna har jag stulit

men tyckte den va klockren

Jag har hatat jag har älskat
Men på slutet av dagen är det samma känsla
Det som händer ja det får väl hända
Alla står för nått men hälften kommer vända
Folk blir äldre folk blir annorlunda
Vissa tappar fotfästet andra pundar
Allt var bra jag minns när vi var unga
Men allting förändras nu törs jag inte blunda
Nätterna blir längre jag håller mig från sängen
Drömmarna föråder mig långt ifrån en ängel
Avtrubbad orkar inte prata
För det du säger vänds emot dig du blir hatad
Dom som vet dom vet vad dom har startat
Dom tror inte jag hör deras eko på gatan
Andas ge mig en nypa luft
Ska jag ner på botten får du fan dyka först


Matt

Något suger ut min energi... Känns som jag inte orkar något längre, bryr mig inte om något längre. Sova ev äta jobba sova lite till. Vill vara stark men ibland rämnar murarna.. Jäjä tatueringens text är därför så klockren. Jag riktigt längtar, känns som det är det enda jag har att se fram emot nu. Allt annat vet man ingenting om o fast jag intalar mig själv att jag inte bryr mig så uppfyller det mina tankar dygnet runt.

Palla!

Det är det enda jag har att säga idag. Palla!!

Längtar till nästa måndag då huden ska bläckas igen så man får nått annat att tänka på en liten stund iaf.

RSS 2.0