Snörvel host

Förkyld, lr är det allergi? Kanske en kombination, jobbigt är det iaf vilket som.
 I morgon är det dax för klassfesten :) Det ska verkligen bli jättekul! Samling på skräcklan för lite förfest innan bowlingen sen blir det mat o så lite mellanfest nere vid kanalen för vidare utgång senare på kvällen. Inte för att vi direkt är fattiga studenter eftersom vi alla jobbar heltid, men kan va roligt att få leva som en för en kväll :)

I tisdags hade vi avslutning med hundkursen. Avsluning innebär examensprov. Cissi bomma helt på inkallningen, fatta inte vad hon syssla med! Men summan av kardemumman blev väldig bra ändå 8/10 fick hon i betyg o blev godkänd för uppflyttning till 3:an tvälingslydnad. Tränaren sa att han inte haft ett sånt högt medel på någon grupp tidigare så det va väldigt roligt! Haha alla va imponerade av Cissis highfive, roligt att hon kan något som ingen annan kan iaf :p Nu blir det träning under sommaren så kör nästa kurs igång i augusti igen. Förhoppningsvis har hon slutat försöka sätta sig upp mot mig då.Hon har ju haft lite såna fasoner för sig nu det sista när hon försökt visa på att det minnsan är hon som bestämmer. Det är en tuff liten/stor rackare.
En annan sak som är ganska tråkig just nu är att hon börjat bete sig lite illa mot andra hundar, reser ragg o morrar o har sig om de kommer för nära henne. Detta är ett beteende som jag verkligen inte tycker är bra, det måste bort. Hoppas att det har med hormoner o grejer att göra så det inte är något annat.
Här om dagen satt vi nere vid sjövallen o njöt i solen när det kom en lös hund fram till oss, Cissi blev helt vansinnig fast den andra hunden eg inte gjorde något annat än bara kom fram o vifta på svansen. Usch vad jag skämdes då, även om jag vet att det eg va den andra ägaren som gjorde fel från början som inte fick in sin hund. Men har man en sån ras så tror jag man blir lite mer medveten om saker... eller snarare så vet man hur de andra tänker när de gått iväg.. hemska hemska kamphund.
En som däremot verkligen inte tänkte så va hon med sin lilla wawwa som helt sonika bara knallade in i rastgården och släppte lillvovven där när jag o Cissi va där inne o lekte! Herregud! Tänkte jag o försökte koppla grisen, vad håller hon på med? Inte det minsta rädd om sin lille?? Jösses. Det gick bra som tur va. Fick förklara att Cissi va lite kinkig just nu o satt med henne kopplad där en stund sen gick jag hem.

Nä nu ska jag nog ta o göra lite tråkiga hushållsysslor, dammsuga o diska. Suck pust stånk o stön och även snörvel o host.

En giraff kan slicka sig i örat

och människor, apor och delfiner är de enda som har sex för skoj skull. Tänk vad mycket information man missat här i livet. En snigel kan sova i 3 år och sengångaren är det slöaste djuret som sover bort 80% av sitt liv.  En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår och under en dag kommer du i kontakt med 15 penisar! Så nog om det, vill ni oxå fördriva lite tid o lära er nya saker gå in på www.onodiginformation.se

Skolan, skolan är snat slut. Sista riktigta lektionen på tisdag. En tenta är nästan klar o artikelgranskningen är påbörjad. Hittade en artikel som verkligen berörde mig http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=2089064 , berörde är ett svagt ord för detta. Det gjorde mig riktigt förbannad! Här skapade man LSS för att folk ska ha rätt till god levnadsnivå till skillnad från SoL där det bara är skälig och så går man bakåt! och ska försämra igen!! Blir så irriterad på dessa bakåtsträvande maktpampar! Hoppas de alla blir riktigt sjuka och i behov av omvårdnad, då ska dom få se! Då lär de ångra sina nedskärningar för att de själva skulle kunna få så höga läner som möjligt. Usch o fy.

Hur ska jag överleva?

Min mobil har gått sönder! Jag är en riktigt mobilnörd. Utan min mobil känner jag mig inte hel. Där kan man snacka om beroende. Den är inte gammal heller men har inte gjort annat än krånglat sen jag fick den. Har redan varit inne på lagning en gång och nu är det alltså dax igen. Menyknappen har slutat fungera, den lever ett eget liv. Detta resultera i att man inte kan skriva/läsa sms, eller ens komma in i huvudmenyn. Den hoppar som den själv vill. Sen så hänger den sig o helt plötsligt stänger den bara av sig själv för att starta igen efter någon minut. Jag har nog aldrig varit mer missnöjd med en telefon fast samtidigt så väldigt nöjd. Korten blir helt suveräna. Men njaa kan nog inte rekomendera någon att köpa en likadan.

Så nu måst jag försöka klara mig. Det kan vara ganska god terapi iofs. Känner verkligen hur paniken stiger om jag glömmer min mobil eller märker att batteriet håller på att ta slut när jag inte har tillgång till laddare.
Nog om det, mobilnörd.

Skola! Sitter o försöker koncentrera mig på tentorna. Men det är som om jag fått dyslexi, får ingen ordning på orden eller innebörden alls. Måste hitta fokus.

Muskelinflammation

Den är ju rolig. Opererade knät för 2 månader sen efter en "hundolycka" :p för typ 1½ år sen, håller på med sjukgymnastik nu. Eller jaa försöker iaf, men har fått så satans ont i knät det senaste. Pratade med sjukg. och hon sa -det är en muskelinflammation. Men du måste fortsätta träna, lägg på vikter nu men dra ner på promenaderna.
DEN är ju lätt när man har hund! Det jag inte får ihop är hur man ska kunna träna upp sig o bli bra när man har en inflammation i muskeln? Blir inte det som en ond cirkel? HUr bra är det att träna med inflammation? Vad jag vet, inte alls. Summan av kardemumman är att mitt knä är kass, värre än innan, och min sjukg. tycker inte jag verkar veta vad hon pratar om. -Lägg på mer vikt du måste träna.
Klart jag måste träna! MEN JAG MÅSTE JU FAN KUNNA GÅ OXÅ!
Nä nog gnällt. Men staaackars miiig! ;)
Skolan lider mot sitt slut, 2 riktiga ggr kvar nu bara men på det 2 feta hemtentor oxå. Jaja det ska bli gjort. Kommer bli sååå skönt med den extra 1000ingen i plånkan, eg blir det mer än så eftersom jag går tillbaka till min heltid och alltså får mer pengar därför oxå :) Wohoo jag är rik! Iaf så rik man kan bli som personlig assistent iaf känns det som. Jag är faktiskt väldigt nöjd med min lön, får man säga så?
Lilla gris ligger i sängen bakom mig o sover. Löpet är över nu ska vi bara vänta o se om trenden håller o skendräktigheten kommer. Hoppas verkligen hon slipper det denna gången. Hade det inte varit så förbaskat dyrt att kastrera tikar så hade jag gjort det för längesen. Hon har varit in för misstänkt livmoderinflammation efter varje löp nu och det är inte roligt att ha det orosmålnet hängandes över sig vid varje löp. Dessutom ska jag ju inte ta valpar på henne heller. Jag är lite dubbel. Köper en blandras men vill inte främja blandrasaveln. ???
image2

Aaargh!

Jag är sönderstressad! Har fått en "stressfläck" mitt på nästippen, den lyser lika röd som Rudolfs mule efter en hel natt uppe i den kalla skyn (och eftersom den lyser röd redan innan så kan ni tänka er hur den ser ut efter en sån natt). Fyfy stackars mig. Stackars min näsa, stackars hela min kropp. Stress är inte bra. Som tur är är det bara 4 v kvar på utbildningen, men oj vilka veckor! Det är hur mycket som helst att göra. Måste säga att upplägget på denna validering inte varit topp direkt. Första terminen va rätt soft men nu den andra... då har de klämt in 2 helkurser vi ska läsa, vi har bara läst delar av de andra, på nästa halva terminen. Det är helt sanslöst. Alltså ska vi läsa 300 poäng på samanslaget 10 lektioner! + jobba heltid på det. Snart är väl hela jag bara en stor stressfläck, fast inte en torr utan bara en pöl på golvet. Jag kommer smälta ihop o försvinna. Sen återuppstår jag lagom till semestern.
En annan sak som jag upptäckt är att min hund verkar kissa i sitt tikskydd! Hon är ganska knäpp. När hon va valp kissade hon o kattlådan och nu kissar hon i blöja. O tro inte att hon gör det för att jag inte är ute med henne för det är jag. Hon får uppenbarligen bara en fix idé. Knasboll.
Nej nu får jag nog ta o fortsätta med mitt jäkla arbete.

Söndra och härska

det va ju oxå en teori. Måste säga att igår kände jag mig jävligt smart, men nu när jag vaknat och försökt tänka efter vad jag eg sa igår.... så måste jag säga att jag nog fan bara är korkad. Får inte ihop den teorin alls idag. Men det är väl så det är med fyllesnack, för det va faktiskt fler än jag som tyckte det va logiskt igår. Men jaa nä jag vet inte vad jag ska säga, flyt med strömmen fast inte?? Det motsäger ju sig själv redan där. Ja herregud. Det är verkligen så, där spriten går in där går vettet ur... haha måste även gälla logiskt tänkande!
Vädret idag, vi svenskar pratar väldigt mkt väder.. mest i världen faktiskt, är blåsigt hör jag. Tittar man sen ut så ser man att himlen inte alls är lika blå som igår. Det kanske är tur, för min hud den va inte imun. Efter monsterpromenaden igår så är den något röd, men faktiskt ändå lite åt det rödbruna hållet. Fast jag tror inte den skulle gillat en till dag i gassande sol, då hade den nog förvadlats till grisrosa.
Nej nu ska jag vila. Alkoholen har så sakta börjat lämna kroppen, det känns.

En kväll att minnas eller glömma, naiv eller smart

det lär morgondagen bevisa. Tror nog att det blir en kväll att glömma eftersom det faktiskt inte hände något speciellt. Vi kom sent som fan till förfesten, men måste nog säga att den blev bra ändå. Hade kul på krogen oxå. La ram min teori om att låtsas följa med strömmen för att sen söndra, den verkade gå hem väldigt bra faktiskt. Det låter hemskt men tänker man efter är det de lömska som lyckas bäst i vårt samhälle. De snälla och godtogna får alltid  på nosen. VA SMART, och ligg alltid steget före! Försäk iaf. Sen så tror jag att man är betydligt smartare än man tror själv. Börjar du tänka att du är smart det är då det går utför. De naiva o korkade! ta upp kampen, eg finns det mer där bakom än vi och alla andra  tror!

Underbara älskade

SOL! Det är verkligen helt underbart ute!! Kom precis in från en 2½ timmes promenad med några stopp vid vattnet för svalkning av varm hund. Nu sover hon som en stock, hade jag gärna gjort oxå. Men nu är det dax att sticka tillbaka de svettiga fötterna i skorna igen och åka och göra sitt dagsverke som kontaktperson. Tråkigt att hon bara vill sitta inne idag när det är så fint väder, men vissa har ju ont av värmen så... Får se vad det blir sen ikväll. Ska nog åka o lämna Cissi hos mor och far för att eventuelt uppsöka någons "gård" för lite förtäring av dryck, kan hända att det även blir lite dans fram mot nattimmarna :) Skaka rump!
UT O NJUT medans ni kan!

SOMMAR!!

eller räknas det fortfarande som vår? Det är ju bara början på maj men känns nästan som högsommar, helt underbart! Satt ute på gräsmattan på gården igår som en annan apa till allmän beskådning, men va fan har man ingen balkong så vad gör man? Pressade i 2 hela timmar och har nog aldrig varit så rastlös o uttittad i hela mitt liv kändes det som, men inte gav det något inte,. Tror min hud är imun mot solljus. Va ute 2 timmar med hunden dagen innan oxå men nä, inge färg. Hittade dock en helt underbar lite avskilld klippa vid vänern där jag o Cissi satt o filosofera, lr jag filosofera (o kedjerökte för jag blir rastlös när jag sitter still) och Cissi gick runt o nosa o plaska lite i vattnet. Sen flög hon ut i vassen o greja som fasen, måte varit något mkt spännande där eftersom hon inte gärna går ner i vattnet så annars. Men efter en stund blev även hon rastlös o började gny så då fortsatte vi promenaden. Idag däremot har det inte blivit mkt i solen. Vakna vid halv tolv (tidigt för att ha jobbat) så gick jag in till stan o köpte en lite present till nykläckta Eric Gabriel och gick dit o klappade lite på det lilla knytet. Han va så söt! Märta frågade om jag inte ville hålla honom lite, nej tack sa jag det vågar jag inte saker har en tendens till att gå sönder när jag håller i dom. Men sen kunde jag inte hålla mig ändå, men när han började åla o "krysta" då fick mamma Märta ta tillbaks honom... tänk om jag skulle få bebis bajs på mig! De hade nämligen strax innan sagt att han kan bajsa så det läcker överallt, så nej tack. Sen efter det lilla besöket gick jag o hämtade min lilla vovva som pappa kom med o sen åkte vi till mamma och bytte bil. Näst på schemat stod nämligen att hämta bror på Landvetter, han kom hem från jobbet i Norge idag. Som vanligt när jag gör något blev jag sen. Men tycker inte det va mitt fel. Varenda människa tycktes ute o åkte bil idag. Jättemkt trafik och sen trodde jag att jag åkt fel oxå, men se det hade jag inte!! Wohoo kom rätt direkt. Åkte över Vara Alingsås dit, hem sen tog vi "vanliga" vägen. Rusningstrafik i Gbg!!! Men jag greja det! Hur bra som helst, sicksack mellan raderna... nästan iaf. Bror va bara lite nervös, förstår inte varför alla ska va så nervösa när jag kör bil! De tror att jag ska köra in i bilen framför jämt, men jag vet när bromsen tar :p 
Nu sitter jag här o funderar på hur jag ska ta mig ut till Kristin o Kenneth och sen hem igen. Är nämligen sugen på lite kallt vin i kvällsolen. Ni hör ju hur gott det låter!
Nä tack för mig ikväll dax att försöka fixa lite.

Utan huvud

Lr utan hjärna ska det nog snarare stå, huvudet sitter där det sitter men verkar allt som oftast tyvärr vara tomt. I lördags när jag kom hem från jobbet kl 06.00 tog jag mina saker ur bilen som vanligt och gick upp och la mig. Gick upp lite tidigare än vad jag brukar när jag jobbat för jag hade SÅ mkt som va tvunget att hinnas med. Skulle ha fest med tjejerna på kvällen men först va jag tvungen att ta mig in till systemet och handla lite dryck och sen en tur till Trollhättan för ett kortare jobbpass. Hade planerat så att jag skulle hinna till systemet och "umgås" ca 2 timmar innan jag va tvungen att börja göra mig och lägenheten i ordning för kvällen. När jag ska ta fram bilnyckel så hittar jag den inte. Jag letar överallt, men den är borta. Får en kall klump i magen och springer ner till bilen, mycket riktigt där sitter den så fint i tändningslåset och alla dörrar är låsta. FAN! 20 min kvar tills systemet stänger och en promenad in till stan tar ca 15 min! Jag har aldrig gått så fort i hela mitt liv kändes det som, va helt svettig o knallröd när jag flåsandes stormade in på systemet 7 minuter i två. Fick handlat det jag skulle så det va ju bra. Sen återstod ju dock problemet med den inlåsta nyckel. Fick ringt mina föräldrar som bor 3 mil bort så de fick kasta sig i bilen och åka hit med extra nyckel, kan inte påstå att de va överförtjusta precis (det är inte första gången jag glömmer min hjärna). Men fick träffat Fredrik, som va nybliven pappa, medans jag väntade på att dom skulle komma. Såå kom dom tillsist och jag fick äntligen komma iväg till jobbet, något försenad men men. Festen blev MKT lyckad! Tacka ni som va med, det är en fest man kommer minnas :)
Så det va det första.
Det andra fallet av akut Hjärnbist inträffade här igår. Återigen hade jag en tid att passa och även denna gången hade jag jobbat natt. Deklarerade, lämnade grejer hos min mor, åkte ut till Överby. Pratade med Elin i telefonen, parkerade, tände en cigg och tog ur nyckeln ur tändninglåset och gick ut. Träffade Annie utanför Arken och stod o pratade en stund sen va jag tungen att rusa. Hade räknat ut att jag va tvungen att åka därifrån kl 15 för att pappa skulle hinna ordentligt till sitt läkarbesök. Börjar rota i väskan efter nycklarna. NEJ DET ÄR INTE SANT, JAG HITTAR DOM INTE! Framme vid bilen. DÄR ligger dom och hånar mig, mitt på förarsätet! Fönstet är bara öppet såpass att jag får in fingrarna så den vägen gick inte. Va bara att krypa till korset och ringa mamma. Hon kastade sig i bilen och körde som en biltjuv till Överby, kan ju tillägga att hon inte va allt för nöjd när hon kom fram. Något som inte gjorde mor gladare va att hon va tvungen att ta bussen tillbaka till stan så att jag kunde köra till Grästorp så pappa kunde komma iväg. Men men det är sånt det är när man avlat fram en sån som jag :p Pappa han till läkaren iaf.
Sen den tredje grejen, den hände idag. Jag pratade om mitt fördjupningsarbete som skulle vara inne nästa vecka. Jag kände mig så säker på det och kände att det till o med skulle komma att bli ett bra arbetet. Men så när jag vakna i morse kändes det lite konstigt, så efter en stund kollade jag i mobilen va det va för vecka nu. Vecka 19. Jag tog fram mitt block o blädrade febril och där va sidan, Redovisa fördjupningsarbetet v 19. Vecka 19!!! Det va ju idag! Fick snällt erkänna för min lärare att jag tyvärr lider av denna åkomma och att det helt raderats ut att det va idag. Hon va snäll o förstod! Jag fick redovisa det jag hade och så bedömmer hon bara det skriftliga sen. Tack! Helt otroligt, en lärare som förstår sig på hjärnbrist!
Hjärnbrist förövrigt är faktiskt en äkta åkomma, den drabbar främst den blonda delen av befolkningen men kan drabba vem som helst. Dessvärre är det ett livslångt tillstånd men man kan lärar sig att hantera det så vardagen blir något lättare. Men det bästa är att berätta för nära och kära så de har förståelse så irritationen minskar vid upprepade korkade händelser.
Ha en god kväll och passa på att ta del av den D-vitamin kick som naturen bjuder på på dagarna, det mildrar symtomen av Hjärnbrist.

Kan kanske vara så...

I'm just like Bart!


Sitter här med min nya fina dator :P men jag vet inte riktigt vad jag ska använda den till just nu. Lr egentligen vet jag det, skolarbete, men jag orkar inte det just nu. Då är det roligare att leta trams på det stora vida nätet. Det är verkligen konstigt det där med hur mycket andra saker man kommer på att göra när man har något viktigt som eg måste göras... märkligt fenomen. Det gäller ju allt i princip, iaf för mig. Ex om man verkligen måste gå o lägga sig för man ska upp tidigt dagen efter men verkligen inte är trött, oj vad kul det blev att städa hela lägenhetetn helt plötsligt. Lr som nu, fördjupningsarbetet ska redovisas om 1 vecka och är bara halvfärdigt... då blev det verkligen intressant att se vilken karaktär i Simpsons man är.
Vem är du?  http://www.nohomers.net/content/fun/quiz/

RSS 2.0