Grisen ska gå tävlingslydnad!

Ojojoj det låter det! Idag börjar alltså hundkursen igen, nästa steg är alltså tävlingslydnad. Min lilla vovva, tävlingslydnad? Vad ger vi oss in eg? Men det kan nog bli kul, kanske. Apporten ser jag inte det minsta fram emot dock, känns som det kommer gå åt skogen. Men det andra det ska nog gå bra tror jag, hoppas jag. Inkallningen är fortf inte så bra men tycker att hon blivit lite lydigare iaf.... Nu kan hon faktiskt vara lös ute hos föräldrarna o hon håller sig faktiskt rätt bra på tomten.
Nä nu måste jag gå o förbereda mig mentalt, mindre än en timme kvar!!

Folk har för lite att göra

uppenbarligen! Nu är det andra gången på typ 3 veckor som någon har roat sig med att skär sönder däcken på Dennis bil! Jag förstår inte nöjet i det hela. Alltså denna bilen har nu fått 3 däck förstörda bilen innan va det någon som paja ventilen på så det är ständig pyspunka och bilen innan den (tror jag det blir) fick oxå 3 däck punkterade. Vad är grejen?? Tycker hur som helst det är jävligt tråkigt och fruktansvärt onödigt.

Regnet det öser ner, det känns som det är höst ut. Det är iofs snart höst, vilket gör att jag saknar min dator ännu mer. Den har alltså inte kommit tillbaka än.

Cissigrisen är skendräktig igen, stackars lilla snuffan. Måste börja lägga undan pengar så jag kan kastrera henne (ja det heter så även för tikar)
På onsdag börjar hundkursen igen, tävlingslydnad! :) Det ska bli riktigt skoj!!

Va på begravning igår, min mosters "kille". Stod honom inte nära men oj vad rörd jag blev. Det va en väldigt fin begravning och när dom spelade "goodbye my lover" med J. Blunt så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det va Aija och Bosses låt.
Vila i frid Bo-Lennart, vi kommer alltid minnas dig.

RSS 2.0