Holy shit!

Efter en hård kamp med alla andra sistaminuten shoppare inne på Bodega kom jag äntligen ut med mig dräkt till i morgon, jag ska gå som Bajs. En stor bajskorv med vingar och gloria - holy shit. Mer klockrent än så kan det inte bli i min kissobajshumorvärld! Fick även inhandlat ett par flugor som jag ska sy fast på dräkten för en extra verklig illusion :) Guuuud va kuuuul! ;)




Kommer idag nånsin att ta slut?

Idag har nog inte ens börjat, känns som jag bara går omkring i dvala utan någon koll på nått. Undrar om mina sår påverkar mig så jag blir extra trött? Det kan nog vara så, det tar ju energi när kroppen håller på och läker. Va ju in o opererade min ehrm grej här förra måndagen, äntligen bränt bort dom där körtlarna som krånglat så till o från. Sjukskriven 2 veckor nu, ½ vecka kvar. Va in o jobbade i natt men nu är jag hemma igen, inte att jag har jätteont men det är lite påfrestande. Det som nästan va värst inatt va nog ändå ryggen, fan va ont jag har i den :s O va man känner att man använder den mkt ändå när man har ont, det tänker man inte riktigt på när det är som den ska. Nä jag bara gnäller,
som en gammal kärring, det är den ena krämpan efter den andra... undrar hur jag kommer bli som gammal! :S

Oj nu tror jag lilla vovvan satte ben i halsen!                Nej det gick bra. Snacka om att hon är sugen på det där benet :) Jag va på möte nu i em o Cissi va själv hemma. Hon får bara vara i hallen o vardagsrummet när hon är själv så jag har kompostgaller in till sovrummet o köket. Haha! Så hade jag stängt in hennes ben i köket för jag ville inte att hon skulle ligga o gnaga på det när hon va själv hemma ifall hon satte i halsen, o hon är vanligtvis väldigt reserverad mot kompostgallren hon gillar inte dom alla o hålle dom på lagom avstånd. Men nu när jag kom hem låg det omkullvält på golvet o det låg benflis i hela köket! Snacka om att vara sugen när man tom övervinner sin största rädsla för att komma åt ett ben! ;) Hon är så söt, ska se om jag orkar lägga in några bilder från hennes födelsedag här snart.

Lilla gris är nu 3 år! (bilder)

Idag fyller min lilla vovva 3 år! Tänk vad tiden går fort! Känns som det inte va längesen alls som det lilla knytet hämtades i en kattkorg i Göteborg o det nyinköpta halsbandet var alldeles för stort :)
Idag har vi firat med en skön promenad i skogen med bus med pinnar o bad i vattenpölar, en STOR tårta bestående av blodpudding mjukost och kalvkorv samt paket :) Ett paket innehållande ett stort köttben som lilla grisen valde själv i djuraffären igår samt en ny mjukisleksak som låter som en gris, av stormatte fick hon en aktiveringsboll o den va oxå väldigt populär :) Hur kul som helst att öppna paket tycker Cissi :)

Här kommer några kort på minigrisen


                    Tänk va liten hon va!



    Liten har blivit stor!!

Pang bom! Människa mot bil, så det kan bli!

Igår va jag fyllechaffis, det va spännande. Trodde jag skulle bli borta max 40 min, jag va borta 4½ timme! Första vändan det va då det hände. Vi hade precis kommit fram till målet, skulle bara backa det sista. Hade hela bilen full med folk så jag såg ingenting bakåt så jag fick använda bara backspeglarna. Helt plötsligt så smäller det till som fan o bilen hoppar till. VA FAN VA DET! Jag trodde jag kört in i en stolpe eller nått eller kört över ett djur lr nått för jag såg ingenting. Då kommer det en kille hoppandes på ett ben, det va honom jag kört på! Det visa sig va en kompis till dom jag körde, han skulle på samma fest som dom. Jag kan säga såhär, att det va tur att jag va tjej för annars hade jag nog inte suttit här nu! Skoja inte att han va sur. Men va fan han får väl skylla sig själv som går rakt mot en backande bil ;) Hans polare bara skratta, han blev tydligen mobbad resten av kvällen. Sen va det dax för nästa tur ner till mcklubben o hämta mer folk, fick köra runt på dom ett tag innan själva festen för det skulle hämtas både det ena o det andra. Sen åkte lillebror Sköldeborg med hem till syster sköldeborg med sambo o dom drack o grejer, sen körde jag dom till stan o ungefär samtidigt ringde dom jag kört till festen o fråga om inte jag kunde köra in dom till stan oxå.. Jo men visst. Lämna o åkte tillbaka till Vargön, hämta en full bil o körde dom till stan o sen tillbaka igen o hämta mer folk sen fick jag äntligen åka hem. Puuh trött trött trött. Men det va rätt skoj faktistk, himla sköna människor.
Väl hemma ringde jag sjukvårdsrådgivningen för jag har haft så sjukt ont i sidan på ryggen... hon börja surra om njurarna o jag fick en tid på jourcentralen kl 8 idag. Jo visst jag ställer kl pallrar mig upp o åker iväg. Fan va mörkt det är där inne, kl är ju 8 nu.  HELVETE!! Vintertid! 1 timme för tidig med andra ord. Åkte till mcD o köpte en latte sen bort till en kompis som jobba o fördrev lite tid där inne innan det faktiskt va dax att uppsöka jourcentralen när kl va 8. :s  Kissa lite i en mugg o farbror doktor klämde lite. Inget med njurarna, mitt kiss va så fint så ;) Lågt blodtryck o "bara" ryggen som strular. Ordinerades simning, jo men det tror jag på faktiskt. Ska verkligen försöka pallara mig iväg på det, för är inte roligt om ryggen pajjar helt när man bara är 26.

Noop nu ska jag äh jag vet inte... fördriva lite tid?
Ha det gott

Stupid stupid stupid

   I´ve got that odd feeling again, u know it I know u do





Let us hide, far far away from all the damn lies  

Jobbfest på tre :D

Igår va det onsdag, då skulle vi på music quiz med våran nya arbetsgrupp. Tyvärr blev det inte riktigt så, alla banga tydligen förutom jag, Elin och Daniel. Men fan va skoj vi hade! Fulla blev vi oxå, nått såpass... kanske va tur att ingen från HSV va med. Vi satt hemma hos mig först o drack öl o röka framför fläkten sen bar det av till Butler´s, music quizen gick åt pepparn vi fatta ingenting. Senare åkte vi till GG´s i Uddevalla, jag kände mig jävligt gammal mellanåt... det va ju 18. Men men skoj va det. Stackars Tobbe som körde oss fulla as. När vi kom hem hittade inte jag mina nycklar o började leta helt  hysteriskt efter dom i väskan o i bilen, det slutade med att jag fastnade med rumpan mellan förarsätet o passagerarsätet med huvudet nere på golvet i fram o benen upp i luften! Det va en syn kan jag tänka. Ska ju vara jag till att lyckas med något sånt.
Sen kl 13 idag hade jag medarbetarsamtal, bakis o skakis kom jag dit. Tur jag hade förvarnat chefen att vi skulle ut ;) Fick höra något som jag inte riktigt räknat med... jag är för frispråkig! Är tydligen inte possitivt att stå för vad man tycker o hålla på sina principer. Man ska bita sig i tungan o hålla låg profil så funkar allt mycket bättre tydligen. Vi har ju preicis slagits ihop med 3 andra nattgrupper och jag framstår tydligen som burdus o de blir skrämda av mig. Men inget ont som inte för något gott med sig :) Klättrade upp ett steg på lönestegen för nästa löneförhandling, som en morot för att inte säga för mkt!
Jaa jag säger då det.
Inte nog med detta idag! När jag kom ut från mötet som jag va på i 30 min hade jag fått parkeringsböter!!! Så fint de hade skrivit på anteckningar - Parkeringskivan ligger i vänster dörrfack, ej avläsbar!
Suck!

Utgång igår :)

Igår va det tjejfest :) Jag Charlotta och Kristin mötte upp hemma hos Mirelle för lite vin o spel, sedan slutade kvällen på Butlers... som vanligt :s Denna veckan blir det 2 besök på den renomerade, eller vad det heter, krogen i Trollhättan. Igår va ena gången och på onsdag är det dax igen.. Fast vänta nu det blir ju inte 2 ggr på en vecka för igår va ju denna veckan och på onsdag är nästa vecka... Hmm jäjä förlora lite hjärnceller igår, blev ganska redig fylla men vi hade oxå redigt skoj :)
Nä nu har nog inget mer att komma med, som vanligt är min hjärna lika tom som hmm ja något som brukar vara väldigt tomt... en spritflaska efter en fest kanske?

  Lillla jag o söta Charlotta någongång under det snabba besöket på butlers

Uttråkad!

Sitter här hemma i min soffa, regnet öser ner och jag har tråkigt.. Men ändå orkar jag inte hitta på något, inget alls. Finns inget att göra. Funderar på att dricka nåra öl i min ensamhet, tragiskt och alkoholistvarning över det. Nackdelen är att gör jag det så kan jag inte åka någonstans om jag skulle få för mig det och då blir jag ännu mer låst. Städa skulle jag kunna göra, men hur kul är det?? Då sitter jag hellre helt apatisk här i soffan o tycker synd om mig själv för att jag har så tråkigt. Va o fika hemma hos Micka förut, det va trevligt. Latte o hembakade bullar :) Det va längesen vi sågs nu så det va kul. Såg dock ut som jag fått nya kläder när jag gick därifrån :) Allt hade fått en hinna med vit päls :)

I morgon är det lite party på G, Charlotta ska med! Ska bli hur kul som helst! Vi ska hem till Mirelle med Kristin, det är sköna människor... Me like :) Då kommer vi till nästa problem, kläder! Men det får nog bli kjol, köpte en kort jeanskjol med hög midja när vi va i Ullared den är faktiskt ganska snygg.
Tjejkväll med vin, cider tjat o spel :) Jag längtar!

Nä nu ska jag göra varmamackor :)

Lägger upp ett gulligt kort på gris som en på kursen tog vid något kurstillfälle


Nu är jag med igen :)

Datorn har kommit tillbaka :) Dock va den totalkrachad så fanns ingenting kvar på den när jag fick tillbaka den :( Men men så är det.

Cissigris har kommit in i en konstig period av extrem skotträddhet :( Hon klarar nästan inte av att gå utanför dörren, minsta lilla ljud o hon blir jätterädd :s Det är lite platsbundet, för värst är hemma... här kan hon nästan inte ens gå ut o kissa för hon blir rädd så fort hon kommer utanför dörren :( Hoppas verkligen det är övergående för det är jättejobbigt både för henne och för mig.

Jag har skaffat mig en ny piercing! Jag vet jag börjar bli gammal men än har jag inte fyllt 30 iaf och sen är man inte äldre än vad man gör sig ;) Denna nya kallas vertikal labret och sitter alltså i underläppen men inte i munnen utan rakt igenom.
Den kändes lite faktiskt men inte så farligt ändå, jag gillar den som fan. Men äta och dricka har blivit lite mer avancerat :p
 Frisyren som va så fin när jag åkte hemifrån förstördes så fort jag gick ur bilen och skulle gå till studion, för precis då valde himlen att öppna sig. Och kortet är överexponerat, det är så min mobilkamera gillar att göra alla kort nu för tiden.

RSS 2.0