Med en enkel tulpan

hurrahurrahurra till mig :D 

Riktigt dåligt uppdatering

Har verkligen varit dålig uppdatering det senaste. Har massa nya kort men inte så mkt att berätta. Får hoppas jag skärper till mig snart.

Suck

Trött-uppgiven-fundersam-ofokuserad-osäker-ensam?

Min huvudvärk




Min huvudvärk, nån annans triumf?
Vad vet jag, huvudvärk har jag iaf som en gnu. Måste försöka sova, men kommer nog inte gå så bra. Mkt i huvudet nu, ska till sjukhuset o hälsa på morfar i morgon oxå. Måste gå på dom om en vårdplanering, han har varit in flera ggr och aldrig fått gjort nån sån?! Då blir jag irriterad när jag hör såna saker.

Nä måste försöka sova.

Nya jackan

Den nya jackan jag bestälde har kommit, jeansen va ingen höjdare som sagt o kommer skickas tillbaka o bytas mot mindre stl och annan färg. Här kommer ett posekort på jackan o solglasögonen jag fick av mor o far när dom kom hem från Thailand =)





Just nu är jag förövrigt jävligt förbannad!


Påskmonster






Ingen påskhare precis =)


Dagen har spenderats hos föräldrarna, jag är faktiskt fortf kvar här. Har inte orkat ta mig iväg än. Beställde påskmiddag i veckan o idag va det alltså dax. Väldigt trevligt faktiskt att äta med hela familjen, det va längesen. Mamma hade gjort jättegod mat och en jättegod ananaspaj till efterrätt, sen va det en stor påse godis kvar oxå :) Jag har ätit o ätit o ätit, tror inte jag behöver äta på en vecka nu.
När bror åkt iväg o vi hade smält maten lite så tog jag o mamma o Gris o gick ut på en  promenad på åkrarna, det va jätteskönt! Helt otroligt att det va så varmt fortf, man hade kunnat gå i bara tröja o kl va ändå närmare 18. Hoppas våren är här för att stanna nu.

Fetare hår av dusch

bad_hair_day




Det låter jättekonstigt, men det måste vara nått allvarlig fel på vattnet hemma hos mig. De senaste 2 ggr som jag duschat nu så har mitt hår blivit smutsigare än vad det va innan! Har samma schampo och hårprodukter som jag alltid haft, men det blir som en fet hinna över håret. Jätteotrevligt tycker jag, man vill ju bli ren när man duschar! Ringde Vänersborgsbostäder och gjorde den mest konstiga felanmälan dom nånsin fått in tror jag - mitt hår blir inte rent i duschen.
Han ringde upp dagen efter o förstod ingenting, fick förklarat o han sa att det lät väldigt konstigt men han kunde inte komma på va det va för fel. Får avvakta o kolla ett par dagar till, blir det inte bättre får han ringa "vattenkontoret" i stan o höra.
Snacka om att man känner sig knäpp, men det är något som inte stämmer. Schampot löddrar inte ens när man tar i det i håret o tvålen går knappt skölja bort från kroppen.

Nä nu ska jag nog ta o röra på mig lite, åka o visa upp mig för kompisarna en sväng så dom vet att jag lever iaf :) Dom sitter o grillar o dricker, men jag är inte alls sugen idag så blir bara ett snabbt besök.

Längtar till långpromenaden i solen i morgon =) o påskmiddag hos päronen

Sängen redan upptagen

När jag skulle gå o lägga mig möttes jag av denna synen =)  Hon är för söt, sov som en riktig drottning.







Tjåååckis! =)


 


Skön promenad ändå

Det hade slutat regna när vi gick ut och snoret stannade kvar i huvudet. Va nästan riktigt vårväder fast utan sol, fåglarna kvittrade och det va lagom varmt. Tog några kort, fanns så mkt fint men mobilkameran ville inte alltid vara med.
Blev välsignad en underbar påsk oxå av en leende tant som vi mötte halvvägs, hon va så söt =)











Ge mig en kamer o ett redigeringsprogram! Jag har hittat det jag tycker är roligt =)

Så osugen

Idag hade jag behövt ett av dom här

Paraply Dual

Ska ut på promenad med vovvan o min snoriga näsa nu, och vi undrar alla vart våren tog vägen

Nya kläder!

Don´t u just love outlets??! Goldmine i Trollhättan är starkt att rekomendera, dom säljer ut kläder från Junkyard som oxå ligger i Trollhättan. Men störst är dom på nätet www.junkyard.se
Dagens fynd bestod av nedan



Wohoo jag är så nöjd! :)

Förkyld och riktigt off

Idag hade jag behövt dessa



Ge mig, orkar inte ut o handla

Vem bestämmer?



Såhär såg det ut i soffan när jag kom tillbaka in i vardagsrummet.
Lilla strumpan, vart ska mamma få plats då? =)

Farligt att sitta uppe länge

Speciellt när man börjar kolla på kläder, nu har jag beställt ett par jeans o en ny vår/sommar jacka. Fast jag behöver faktiskt båda grejerna. Köpte iofs en ny "skinn"jacka förra veckan, men denna kan man ha mer till vardags o när man går ut med hunden o så =)


Sen behöver jag faktiskt ett par skinnyjeans oxå, kan inte gå baggy hela tiden. Kompisen köpte dessa o dom är skitsnygga på


Men tog inte denna färgen utan riktigt riktigt mört blå med "gula" sömmar.

Gu så het jag kommer bli ;)

Systemkamera önskas

Digitalkamera System D40/18-55 II SvartDigitalkamera System D40/18-55 II Svart

En sånhär vill jag ha
Nikon D40


Tror det är en lagom nybörjarkamera när man har läst runt lite o den går för hyfsat pris oxå. 2995 på www.scandinavianphoto.se



Susidus


Nattmössa


Nu ska det bli gott att susa lite under täcket
känner mig lite yr i mössan

God Natt!

Fredagens bravader



Ett ensamt litet träd mitt ute i skogen









I fredags bestämde jag mig för att ta en tur på berget med Cissi, det va så fint väder. När jag kom upp så fick jag för mig att jag skulle gå åt andra hållet mot vad vi gjort förut när vi varit där sagt o gjort. Gick ner till sjön o börjar gå, Cissi i långlina. Grisen brukar inte bry sig om andra hundar när man är ute men då gjorde hon uppenbarligen det. Ett par med sin lilla hund kom o gick på traktorvägen strax ovanför oss o Cissi tar sats o ska rusa efter dom, jag vrålar NEEEEEEJ o sen tar lina slut o jag springer med några steg innan det stoppar. Cissi kommer tillbaka till mig o jag tar henne i örat o hon ylar som en stucken gris. FAN va ont i handen jag fick, linan skar ju rakt in i mina fingrar o tumme. Hundjävel. Så fortsätter vi gå då försöker hon sticka efter två gäss i sjön, men det avstyrdes snabbt. Går där o lallar o kommer in i skogen  o jag vet ju vart jag ska, jag ska ut på traktorvägen o hålla mig på ena sidan sjön. Bara det att efter ett tag o skogen så delar sig stigen i två o eftersom jag aldrig kommit från det hållet innan så har jag inte riktigt koll. Tar den stigen som känns bäst iaf och vi går o går o efter en stund så tycker jag att det känns lite kontigt, dom där "broarna" har jag inte sett innan o såhär nära vattnet ska vi ju inte vara... Struntar i det o tänker att jag nog snart borde komma ut till vägen iaf. Bara det att jag gör inte det. Efter att ha gått en timme o snubblat över stockar o rötter, fastnat med skon i lera etc innser jag att jag är vilse vägen kom aldrig! Va fan gör jag nu då?? Orka gå tillbaka, måste ju komma ut nånstans. Ringer mamma, som säger till mig att ha koll på skyltarna bättre. Vilka skyltar? Jag är ju i skogen. Sen ringde jag Kristin som bara asgarva åt mig. Efter en liten stund kommer hon med det bästa tipset! Ta o kolla om du ser ett träd eller nått som du kankse känner igen. Va faaan! Det är ju träd överallt, jag är ju i skogen!!! Suck, lägger på o fortsätter gå. Har kommit närmare vattnet nu igen o marken är väldigt konstig. Den ser ut som vanlig mark med rötter o greje men när man går på den så bara frasar den sönder under fötterna o man åker ner i underjordiska hål. Vi knallar vidare över stock o sten. Efter en stund ser jag att jag är på andra sidan sjön! Vi har alltså gått runt den i skogen. Nu kunde jag andas ut iaf för nu hade jag koll på vart jag va. Gu va skönt! Men jag ska fan aldrig mer gå i skogen igen! Inte själv iaf.

Kort men solig dag





Idag vakna jag rätt sent faktiskt, närmare halv fem gick jag upp ur sänge. Det va rätt gott men tråkigt när det är så fint väder. Ville ut men är så trögt att gå ut när man inte har vovven hemma. Tillslut lyckades jag ändå pallara mig ut på en liten promenad, gick ner till vattnet o gick längs med kanalen en sväng. Det va så fint där nere, o för att vara Vänersborg så blåste det inte ens speciellt mkt. Fick detta fina kortet med mobile. Åååh vill verkligen ha en riktig kamera! Snart är det födelsedagsdax ;)

Haha igår hände det lite grejer, men det kommer i ett senare inlägg orkar inte skriva så mkt idag. Ska dra mig till jobbet om ca 20 min. Hoppas hoppas jag o Elin får jobba i natt igen, men det lär inte hända. Vi lyckades ju snika till oss natten som va, riktigt schysst av oss att sätta 2 inte speciellt vana vikarier ihop bara för att vi skulle få jobba :p men det gick allt bra.

Ha en bra kväll nu!

Trög dag

Idag har varit segt. Kl ringde 06.00 o då va det bara att pallra sig upp. Dax att hämta mor o far på Landvetter. Tog inte vägen genom Gbg för det våga jag mig inte på vid just den tiden, åkte över vårgårda alingsås ist o är riktigt iponerad av att jag lyckades hitta direkt utan en enda felkörning!!
Nu har jag sovit en stund men är fort lika trött.
Ute skiner solen o här sitter jag. Får bli ut i morgon ist, idag blir inte mer än en trög dag.

Så LURAD!!

Inatt fick jag jobba med min Elin! Det kändes jättebra. Som vanligt va vi tvugna att busa lite med kära Daniel, o idag va det ju 1 april och allt så då fick det bli lite extra :)
När han hade åkt på sitt sista besök så åkte vi dit med en likadan bil som dom haft under natten, tog även med reservnyckeln till deras bil. Så bytte vi helt enkelt! Flyttade undan deras bil o ställde dit den andra, likadana bilen, sen gömde vi oss o väntade med kameran i högsta hugg.
Här har vi resultatet och jag kan säga att jag skratta än :D

Nya tatueringen klar, nästan

Sås då va det gjort. Fick inte med hjärtat i buren denna gången dock men det kommer :)
Fick ge 300 för det som gjordes idag. Han va lite nervös för han hade aldrig kört så smått nångång förr. Haha kommer bli att han inte svarar när han ser att det är jag som ringer nästa gång - Åh nej det är hon! Då är det nått krångligt igen. Bäst att inte svara ;)
Nej då, är väl bra att han får öva

Här kommer bilden iaf... ska in o "rätta till" den mer när den har läkt.

ld

Tattoo om 2 timmar!

Nu va det äntligen dax! Om två timmar sitter jag hos Alex och får äntligen min tatuering på handleden :) Ska bli så kul, har väntat ett tag nu :) Nästa projekt blir då överarmen, måste kolla läget hur säker han känner sig på skuggning idag eftersom det är mest det jag ska ha. 

Wohoo!! Nu får tiden gå fort!!!

Försöker komma på hur man lägger ut ett youtubeklipp i bloggen... Gjorde en så rolig grej på jobbe i morse :D Ingen man går säker! Det bevisade jag o Elin idag :)

RSS 2.0