Anonym

undrade vad det va för tattuerare och om det finns en i Vänersborg.
Detta är en kille i Vargön som jag har pratat med
Emil svek oss alla o flyttade så nu får man leta nya vägar att få bläcket på kroppen :)
Vad jag vet så finns det ett flertal som kan hjälpa en med detta bara man har rätt kontakter

Julstök?

Vad är det? STämmer ju iof att det blir stökigt när man håller på o drar fram alla julsaker... ganska stönigt eg för det blir ju städ i 2 omgångar. Först städar man för att det ska vara fint o rent när man tar fram julsakerna o sen måste man städa upp efter julsakerna... alla kartonger, barr, mossa etc som ligger överallt när man är klar. Jaja nog om det... Julen är helt enkelt en städhelg.

Nu har jag pratat med tattueraren! Han sa att det va lite svårt att ge ett exakt pris på tattueringen men han trodde runt 1500. Det är absolut överkomligt! Nu ska bara mensen (lönen) inväntas o räkningar betalas o julklappar inhandlas så får vi se över budgeten :) Så roligt!!

I morgon ska det ut o trängas med alla andra sistaminuten shoppare, åh vad jag längtar  :s
Va ute o rekognoserade igår... men inte julklappar utan nyårskläder till mig :) Hittade en söt lila tubklänning på Vero Moda som kändes väldigt bra, lila passar bra till solariebrännan.

För övrigt är allt som vanligt. Vissa människor lär sig aldrig, jag är nog en av dom.

Lön borde byta namn till mens

kommer en gång i månaden o stannar ungefär i en vecka
            Så sant så Daniel
Nu är det 2 dagar kvar tills den kommer nästa gång o jag kan inte beskriva hur mkt jag längtar. Jävla restskatt helvete som åt upp min månadsbudget :S

Hitta ett par skor som jag blev sugen på.... tänk va skönt att slippa frysa om fötterna

dom är varmfodrade!!!!
Käns lite som nostalgitripp oxå, va ju såna skor som va så moderna när jag va mindre :p
Hur som på shoenation.se så får man dom för 750 kr med rabattkod o det känns ganska ok ändå... Behöver ju faktiskt ett par vinterskor....

Ringe tattueraren förut idag oxå, han va ute o julhandla så jag ska ringa honom här ikväll igen o maila över bilden o se va han ska ha för den :D

Ny tattuering?

Är sjukt sugen på en ny, är helt inne på en helarm men den får nog vänta lite nu hitta jag denna för ett litet tag sen och är helt såld!



Dock blir det utan blommor eftersom jag redan har en tattuering där nere.
Men den är verkligen riktigt riktigt snygg, enligt mig iaf ;)

I´m still alive!

Anonym undrade hur det är med mig för jag skriver så sällan nu... Har bara inte haft så mkt att skriva om tror jag... Livet flyter på med jobb o jobb o jobb o... va fan gör jag mer? Sover? Aa det är nog så, har tom varit lugnt med festandet det sista....  lr jaa nä det va lite lögn.
Tog en tvådagars här för 1½ vecka sen tror jag det va, känns längre... På fedagen hade jag fest här hemma o då lyckades jag tappa bort min plånbok!! Helt sjukt. Den måste ha försvunnit när vi åkte o hämtade ps2 o singstar hemma hos Kristin, för jag hade den på vägen hem o gav Annie som va så snäll o körde lite bensinpengar, sen när vi gick ut o skulle göra en blixtvisit på TG så trodde jag att jag glömt den hemma men dagen efter va den helt borta :S Antagligen hade jag den i knät när jag gick ur bilen o så trilla den ur då. SUrt sa räven, körkort visa kort frikort till vården ikea kort alla kort. Jäjä sånt är det. Dagen efter va det iaf dax för "återträff" med gamla 9or. Vi gick inte på den "riktiga" festen utan gled bara in på Butler´s efter egen förfest ist. Det va ju oxå lite krux pga plånboksförsvinnandet... för då hade jag ju inget leg, o ja måste alltid visa leg när jag ska in där. Ringde till dom o förklara hur det låg till o lät lite ynklig sådär så dom va schyssta o skrev upp mig på "listan"... sen när vi kom dit så behövde jag inte visa leg ändå!! FAN jag börjar se GAMMAL ut!!! :´(

En annan sak som inte kan lämna mina tankar just nu är 19 åriga Simon Lago som försvann efter en utekväll i trollhättan för lite mer än en vecka sen. Kände honom inte personligen men har jobbat tillsammans med hans mamma o har hört mkt om honom av henne. Så alla tankat till familjen Lago, hoppas på en lösning snart. Fallet ska antagligen vara med på Efterlyst i morgon, hoppas de får in bra ledtrådar som kan leda polisen till en lösning.

Sen finns det vissa andra saker som tar upp en del tankeverksamhet just nu oxå, jag tror inte jag ska bli klok på det men det löser sig säkert i sinnom tid lr vad det heter.

Snart är det jul oxå,blir inte mkt firande av den för min del... Jobbar mån tis ons natt vilket innebär både natten till OCH julaftonsnatten... men jag är ledig juldagen o nyårsafton iaf :)


För övrigt så har jag gått ner ett par kg o det känns gött, dessutom har solariebrännan börjat sätta sig nu oxå så förhoppningsvis är jag lite hot till juldagen o nyår iaf ;)


RSS 2.0