Regn regn regn reg...

Denna underbara svenska sommar! Sitter här och försöker samla mod till att gå ut i regnet på promenad med lilla grisen och pappa, men va fan.. regn regn regn regn...
Igår jobbade jag en stund hos hon jag är kontakt person åt, åkte dit i pissregnet och bilköerna kom fram och tänkte att... ja sitta inne och pyssla känns lagom idag. Ringer på dörren och kommer in, frågar vad damen vill hitta på. - Jo jag vill åka till Vårviksgård och mata hönor!  - Va?! Men det regnar ju jättemkt ute?  - Jaa men jag gillar regn och det gör maskarna oxå, tycker inte alls om när det är varmt.
Jahaa jaja det va bara att sätta sig i bilen och köra iväg. Halvstå under ett litet litet litet tak medans hon grävde efter mask, jag tänker då inte ta i dom äckliga sakerna... bara jorden är ju vidrig att gôra i, för att inte prata om kackerlackorna! Huha. Sen skulle det matas, då fick man glatt stå där i regnet. Jäjä så är det.
Nu hör jag pappa i hallen, dax att ge sig ut i regnet idag med då :s

Semester

Första riktiga semestern någonsin, trevlig väder. Ska faktiskt bli väldigt skönt att bara ta det lugnt o vila känner jag. Fast hade nog räckt med en vecka, tror risken finns att jag blir raslös men men.
Midsommar är till ända, den firades i goda vänners lag med god mat god dricka bra musik och gott humör. Väldigt väldigt trevlig. Oavgjort i kubb mellan killarna och tjejerna. Vev gav dock upp och gick in, hon fick för sig att hon skulle åka hem men blev sedan kvar ett tag till.. gott man har lite övertalningsförmåga iaf :)
Vi pratade om att ha en ölprovarkväll vi tjejer, de två öldrickarna jag och Carro ska ta på oss uppgiften att lära Vev och Ak att dricka denna maltdryck... men vi har sagt att om nödläge skulle uppstå så får en vinflaska tas med :p
Får se om jag kan ta mig till Gbg någonting under semester och hälsa på lite och socialträna lilla grisen men det är ju inget roligt om det ska vara sånt väder som det är nu. Hörde dock rycktas om att det ev skulle vända i slutet på veckan, det är väl bara att hålla tummarna.
Nu är det inte heller länge kvar till sexpartyt den 5:e juli! :) Ska bli så jäkla kul, 18 st tjejer på en äkta tjejfest! Det är nästan så man måste fånga det på film, misstänker att kameran kommer gå riktigt varm iaf :)

En dålig människa

är vad man känner sig som. Va in på rehabiliteringsmöte med chefen idag. Har tydligen varit sjuk 7 ggr på ett år och efter 5:e gången måste man in på möte med chefen för att göra en rehabiliteringsplan för återgång i arbetet.  När en sån lapp från försäkringskassan damp ner i brevlådan kände man sig verkligen som en extremt dålig människa. Men tycker att det är lite extremt faktiskt, när hon vet att man faktiskt har varit sjuk och 7 ggr är inte så mkt med tanke på att man jobbar med människor. Nu handlar det ju inte bara om "infektions"sjukdom för min del, jag har ju opererat knät och den sjukskrivningen räknades oxå in... + de gånger jag känt att jag haft så ont i knät att jag inte kunnat arbeta. Sen visst, jag har aldrig varit hemma så mkt som nu. Har alltid varit väldigt frisk av mig men denna hösten o vintern åkte jag på allt... kraftiga förkylningar, magsjuka, influensan. Så kan det ju bli ibland. Men nu måste jag iaf ha sjukintyg från första sjukdagen resten av året om jag skulle ha oturen att bli mer sjuk. Den är ju rolig. Tänk om man känner sig jävligt dålig själv, näsan rinner som en kran huvudvärk hosta eller om man kanske måste springa på dass en gång i kvarten, men så anser inte läkaren att man är sjuk för man inte behöver medicin. Sköjj antagligen. Jäjä vi får väl se vad som händer. Jag va inte ensam iaf om att behöva gå på ett sånt möte, jobbarkompisen va oxå kallad och sen såg jag en hel lista med namn till rehabiliteringsmöte på chefens kontor... man måste ju snoka lite :p
+ är ju iaf att jag from nästa månad får min löneförhöjning för utbildningen jag gått, den är varmt välkommen!


Nu ska jag äta lite chokladpudding, blir ju inte mätt på dietmaten sallad och kött så måste ju fylla ut lite ;)


Tomt

helt tomt på händelser det senaste? Mjo någotsånär iaf. Det är 1 pass kvar till semester, det ska bli lite skönt iaf, men det känns som det hade räckt med 1 vecka. Blir lätt lite rastlös när jag är ledig för länge.
Nu är det inte länge kvar till midsommar heller, återigen en helg i storhelgshysterins anda. Försår inte denna hysteri över storhelger då allt måste vara så speciellt och välplanerart. Måste säga att jag blir lite motvalskärring då. Middag hos ett par vänner, alldeles lagom :)
Nu är det dax för sallad o tacofärs, mycket gott lätt och enkelt :)

RSS 2.0