Chefer gör som de vill

det är ett allmänt kännt fenomen och inget som borde förvåna en egentligen. Men man kan inte låta bli att bli arg, frustrerad och besviken när en hel arbetsgrupp på 26 personer blir helt förbisedda. Vi är inte dom som klagar om det verkligen inte är så att det inte fungerar och det vet våra chefer, vi har tre olika eftersom vi är tre grupper som slagits samman. Man tror ju att det är för brukare/patienter/klienter man arbetar men det visar sig bara mer och mer att det är för att spara pengar för socialförvaltningen man egentligen går till jobbet. Att de sen inte tar det ¨på allvar att, om det fortsätter såhär, det kommer leda till sjukskrivningar etc och då bara bli ännu dyrare för förvaltningen känns väldigt tråkigt. Då slänger de in ett hot i stället...  "Inom detta arbeta mot att forma en väl fungerande natttpatrull för socialförvaltningen, kan det komma att bli aktuellt med att söka om sin tjänst."
Man känner sig så överkörd! Varför inte bara lyssna på oss på golvet som vet vad vi pratar om! Man kan fortsätta jobba med samma antal personal bara att man fördelar det på ett annat sätt, vi har pratat om det allihopa och ingen har något att säga om det förutom possitiva saker.
Nej men istället för att göra så så sätter de in en dyr "utredare" i två månader, allt för att bara visa på sin makt och att vi nere på golvet minsann inte har något vettigt eller klokt att komma med. Vi är ju endast simpla arbetare så vilka är vi att prata?

Vet att jag egentligen ska vara glad som ens har ett jobba att gå till i dessa tider, men jag börjar helt ärligt fundera på vad som egentligen är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0